Svenska
Hem Tjänster Om Oss Publikationer Blogg Nyheter Resurser Kontakta Oss

A Way With Words specializes in translation, writing, and editing, with a focus on the Scandinavian languages.

Copyright (c) 2008-2012 A Way With Words. All rights reserved.

English


SkrivtjänsterAtt hitta de rätta orden för att uttrycka dina idéer är en utmanande och spännande konst. Om din webbplats, artikel, rapport eller annan text inte skrivs klart, koncist, och kreativt, kan du förlora din läsares intresse och uppmärksamhet.


B.J. Epstein har gett ut två böcker och över 150 artiklar, i en mängd olika stilar och om ett brett spektrum av ämnen. Hennes böcker är Translating Expressive Language in Children’s Literature, som är baserad på hennes avhandling, och Ready, Set, Teach: Ready-Made Lessons for the English Classroom, som är en lärobok.


Bland hennes kortare texter ingår artiklar, noveller, restaurangrecension, bokrecensioner, essäer, tal, recept och andra dokument för privatkunder och många publikationer. Hon skriver regelbundet för Huffington Post och Wales Arts Review och på svenska i Facköversättaren. B.J. har också skrivit för New Statesman, Mslexia, Polari, Writer Abroad, For Books’ Sake, The Danish Pioneer, In Other Words, The Journal of Children’s Literature Studies, Translation Journal, International Research on Children’s Literature, Write Away, ESL Magazine, Translation Magazine, Diva, Writing World, the Encyclopaedia of Contemporary Nordic Culture, och the Encyclopedia of Multiethnic American Literature, bland andra publikationer.


Som du ser är B.J. en erfaren skribent. Hon kan arbeta med dig på ett antal olika sätt. Ett är att du kan anställa henne för att producera en text om något ämne. Hennes nyckelområden inkluderar de nordiska länderna och kulturerna, översättning, barnlitteratur, queerlitteratur, skönlitteratur, mat och så vidare. Hon kan också hjälpa dig att skriva en text om ett ämne som är inom dina kompetensområden. Till exempel vill du kanske skriva en artikel om en särskild aspekt av lagen eller en katalog för en utställning, men du kanske inte vet hur du kommer igång eller hur du kan forma texten, och det är där B.J.s kunskaper kan vara till nytta. Dessutom kan hon också copy-write texter, som reklam eller marknadsföringtexter eller andra texter för ditt företag.


B.J. har kärlek för språk och skrivande och hon tillhandahåller den expertis och fantasi som krävs för att komponera en professionell, välskriven text.


Kontakta B.J.